KMO Carrièreprijs voor Bea Van Valkenborg

Bart De Bruyn 23 januari 2019

Bea Van Valkenburg, oprichtster van Ritmo Interim, ontving tijdens de Nacht van de KMO de Carrièreprijs. Ruim vierhonderd ondernemers zakten daarvoor dinsdagavond af naar San Marco Village in Schelle.

Tijdens de jaarlijkse Nacht van de KMO worden verdienstelijke ondernemers gehuldigd. De Carrièreprijs wordt toegekend aan een ondernemer die anderen kan inspireren door zijn/haar goede voorbeeld. Dit jaar was de prijs voor Bea Van Valkenburg van Ritmo Interim, volgens de organisatoren een pionier van de uitzendarbeid.

De Nacht van de KMO is een organisatie van de vzw kmo promoties, een vrijwilligersorganisatie die kmo’s wil steunen en het netwerken tussen de kmo’s wil bevorderen.

Partners
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Terbekehofdreef 55
2610 Wilrijk Antwerpen

0475 240369

© 2016  HIW