Bedrijvenevent september 2018

Tijdens het weekend van 14-15 en 16 september 2018 pakte HIW en HIA uit met hun eerste 3- daags bedrijvenevent.

Op vrijdag 14 september werd er bij E-demonstrations een leuke afterwork georganiseerd. Collega's uit de regio konden op een informele manier met elkaar kennis maken. Een lekkere hap en een drankje werden verzorgd door het lokale bedrijf foodtrucks.be. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Zaterdag 15 september kwamen een 100-tal werkzoekenden opdagen op de jobbeurs die doorging in de gebouwen van Dejond. 13 bedrijven hoopten hun ideale kandidaat te ontmoeten.

Zondag 16 september mochten we een 130-tal medewerkers van verschillende bedrijven ontvangen op de familiedag. Voor de kinderen was het een écht feest: springkastelen, hindernissenparcours, human soccer, grime, gekke kapsels, circus, tattoos,... Dit terwijl de ouders konden genieten van het goede weer met een glaasje en een lekkere BBQ. Volgend jaar opnieuw?

Partners
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Terbekehofdreef 55
2610 Wilrijk Antwerpen

0475 240369

© 2016  HIW