Flanders is Making

Flanders is Making is het nieuwe fotoproject van topfotograaf Mattieu Bout ( www.stadsmus.be/photographer/matthieu-bout ). Na twee succesvolle werken in

samenwerking met Guillaume Van der Stighelen en Schepen Marc Van Peel, start hij nu met een fotoboek over de Vlaamse maakindustrie.

Het fotoboek over de Vlaamse maakindustrie is een bijzonder unieke benadering om onze ‘Vlaamse makers’ met hun bedrijf, producten, creaties op een

kunstzinnige wijze de kijker te zetten.

Een fotoboek dat een ruim publiek zal bekoren en zowel in binnen-en buitenland zal gepromoot worden. Het fotokunstboek zal sowieso gebruikt worden om onze

Vlaamse maakindustrie te promoten op buitenlandse missies …dus interessant voor diegenen met exportplannen of verruiming ervan.

Matthieu Bout gaat op gesprek bij de deelnemende industrieel en probeert een indruk te krijgen van de ziel van zijn bedrijvigheid die hij vervolgens vastlegt op de gevoelige plaat.

POM Antwerpen (directeur Luc Broos) heeft een actief engagement ter ondersteuning van dit project en dit doen we graag ook met jullie.

Concreet mogen geïnteresseerde Vlaamse maakbedrijven zich wenden tot Guy Bout via guy@flandersismaking.be om meer info en/of een afspraak.

Partners
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Terbekehofdreef 55
2610 Wilrijk Antwerpen

0475 240369

© 2016  HIW