Eerste bakfiets- & cargobikefestival in België

Op zondag 6 en maandag 7 mei 2018 organiseerde iBike, B2Bike en Bakfietsinfo het eerste bakfiets- & cargobikefestival in België. En of het een succes was! Dit festival ging door in de hippe CadX wijk op het Eilandje te Antwerpen.

Op zondag konden gezinnen kennis maken met wat de bakfiets kan betekenen in het dagelijkse gezinsleven. Er werden heel wat bakfietsen getest en goed bevonden. Op maandag werd er door verschillende sprekers toegelicht hoe een bedrijfsfiets en in het bijzonder een cargobike interessant kan zijn voor een bedrijf. Jos Sluismans (organisator bakfietsfestival Nederland) en Filip van DHL gaven een uiteenzetting van wat reeds bestaande mogelijkheden zijn. Zeer inspirerende voorbeelden waren het. Verder gaven Johan De Mulder en Ellen Verlinden een inkijk in de wereld van de fietsleasing. Het was een zeer geslaagd weekend en voor herhaling vatbaar!

Partners
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Terbekehofdreef 55
2610 Wilrijk Antwerpen

0475 240369

© 2016  HIW