E demonstrations - bedrijfsbezoek 6 juni 2017


Op 6 juni ll waren we met HIW op bezoek bij E-Demonstrations / Flex print, gelegen aan de Dynamicalaan naast Coca Cola (de vroegere gebouwen van Speed Colli).

Tot voor kort waren de gebouwen niet goed zichtbaar vanop de Dynamicalaan maar na verfraaiingswerken aan de parking zie je het volledig prachtig gerenoveerde gebouw terug in al zijn glorie.

Wat er achter de gevel gebeurt is alvast indrukwekkend.

De aanwezigen kregen alvast een boeiend verhaal van de zaakvoerders Yo Engelen en Greg Langenus.

De slogan van E-Demonstrations : “ We make the impossible happen”.

En dat mag je letterlijk nemen. De projecten welke deze mensen gerealiseerd hebben is indrukwekkend.

E-Demonstrations noemt zichzelf geen evenementenburo maar wel dé logistieke ondersteuner voor nationale en internationale eventburo’s enerzijds en anderzijds bedrijven die een concept in gedacht hebben en dit willen laten uitwerken door een professionele speler.

Voordeel is : ze kunnen snel op de bal spelen, zijn zeer flexibel en hebben alle expertise is in huis om een event logistiek te doen slagen.

Naast E-Demonstrations zijn er nog enkele business units (wo Flex Print) met elk hun specialiteit (grafische opmaak, standenbouw, printen etc) en medewerkers (technische mensen, licht- geluid- en videaotechnici, planners etc) . Een last minute order voor bvb een grote banner te drukken is… 5 uur. Standaard is 24 uur.

In bijlage enkele impressies van ons bezoek met oa zicht op de magazijnen en food trucks (welke kunnen gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo). Wat me trouwens opviel tijdens het bezoek was de ordelijkheid in dit bedrijf. Een voorbeeld !

Wisten jullie trouwens dat de grote draak op het festival van Tomorrowland gemaakt werd door Flex Print ?

De presentatie in bijlage geeft een beeld van de activiteiten van E-Demonstrations.

Dus bedrijfsleiders in Wilrijk en omstreken : indien jullie een event willen organiseren, ga zeker eens horen bij jullie buren van E-Demonstrations (Yo of Greg) want voor hen is (quasi) niets onmogelijk.

Bedankt Yo, Greg en medewerkers van E-Demonstrions voor het hartelijke en warme onthaal.

We zijn trots dat een bedrijf als dat van jullie zich in ons industriepark Terbekehof is komen vestigen.

Partners
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Terbekehofdreef 55
2610 Wilrijk Antwerpen

0475 240369

© 2016  HIW