Ondernemers voor iedereen - Lancering nieuw TV programma 'voor de leeuwen' - oproep voor kan

Het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen lanceerde de campagne “Ondernemers voor iedereen”. In samenwerking met Flanders DC, Voka en UNIZO willen wij de impact van onze Vlaamse ondernemers in kaart brengen.

Op www.ondernemersvooriedereen.be vindt u tal van inspirerende verhalen van ondernermers die laten zien waarom zij ondernemen en wat ze daarmee kunnen betekenen voor hun werknemers, omgeving, etc.

In het kader van deze campagne lanceren wij een TV programma. Binnenkort start tv-zender 'Vier' met de opnames van een gloednieuw programma 'Voor de leeuwen'. Een programma dat draait rond ondernemen. Daarin krijgen ondernemers de kans om door middel van een eenmalige presentatie een groep van 5 succesvolle zakenmensen te overtuigen om te investeren in hun idee. De ideale gelegenheid om dat extra duwtje in de rug te krijgen om een product of dienst te lanceren!

Niet alleen start-ups komen in aanmerking. Ook doorwinterde ondernemers kunnen met dit programma hun voordeel eruit halen. Bedrijven die al jaren actief op de markt zijn en graag verder willen innoveren. Of die op zoek zijn naar expansie. Ken jij iemand of een bedrijf uit jouw netwerk dat investeerders kan gebruiken? Dan is dit de uitgelezen kans om dat te vinden. Wij zouden het erg op prijs stellen indien u deze oproep in uw netwerk kon verspreiden zodat zoveel mogelijk ondernemers de kans krijgen om hierop in te spelen.

Inschrijven kan via: http://www.vier.be/artikels/op-zoek-naar-een-investeerder-voor-je-droomproject/2676059


Voor bijkomende info mag u mailen naar: voordeleeuwen@zodiakbelgium.com

Partners
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Terbekehofdreef 55
2610 Wilrijk Antwerpen

0475 240369

© 2016  HIW