Consortium Security

02

01

Uw bedrijf voordelig beveiligd met Consortium Security

Gedeelde kosten, gezamenlijke zekerheid

Uw bedrijfseigendommen optimaal beschermen zonder een gat in uw budget te slaan? Met Consortium Security van Securitas kan het. Deze vorm van collectieve mobiele bewaking stelt bedrijven in dezelfde buurt in staat om hun beveiligingskosten te delen.

Consortiumbewaking Wilrijk

Sinds eind 2005 organiseren HIW en Securitas de consortiumbewaking te Wilrijk.

Een mobiele bewakingsagent is permanent aanwezig in de beveiligde zone en controleert preventief alle privé-eigendommen van de deelnemende bedrijven.

Bovendien voert hij snelle interventies uit wanneer ergens een alarm afgaat. Per jaar rukt de mobiele bewakingsploeg zo’n 400 keren uit om een alarm te verifiëren.

Tijdens regelmatige vergaderingen met Securitas kunnen de bedrijven de dienstverlening evalueren en waar nodig bijsturen. HIW organiseert regelmatig stuurgroep-vergaderingen rond dit thema. Parallel is er ook overleg met de lokale politie Zone Zuid te Wilrijk.

En de kostprijs? Het thema van Consortium Security is niet voor niets ‘gedeelde kosten, gezamenlijke zekerheid’. Richtprijzen situeren zich dan ook op een betaalbaar niveau in functie van de gewenste dienstverlening en de grootte van het bedrijf. Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

Tweevoudige bewaking

De eerste pijler van Consortium Security zijn de preventieve controles. De bewakingsagent van Securitas controleert elk bedrijf langs de buitenkant en onderzoekt of er niets verdachts te melden is.

Als tweede onderdeel van deze bewakingsoplossing voert de agent doeltreffende interventies na alarm uit. Alle bedrijven bezorgen Securitas de sleutels van hun gebouwen en de code van het alarm. Ontvangt de meldkamer van Securitas een alarmmelding? Dan wordt de mobiele bewakingsagent meteen ter plekke gestuurd voor een controleronde in en rond het gebouw. Bij loos alarm stelt hij het alarm opnieuw in en sluit hij het pand af. Is er echt iets aan de hand, dan waarschuwt de bewakingsagent zowel de klant als de ordediensten.

Budgetvriendelijke oplossing

Samen een bewakingsconsortium oprichten, heeft tal van voordelen. Zo genieten de deelnemende bedrijven van een totale bewakingsoplossing van Securitas tegen een erg voordelige prijs. Bovendien bepaalt Securitas de bijdrage van elke onderneming op basis van een eerlijke verdeelsleutel. Het resultaat? Maximale efficiëntie voor een minimale investering. Toetreden tot het consortium of het weer verlaten, is heel eenvoudig. Deze flexibiliteit is een belangrijke troef van Securitas, dat meedenkt met zijn klanten en hen altijd een oplossing op maat biedt.

Permanente rapportering

Securitas houdt alle consortiumleden voortdurend op de hoogte met statusupdates. Zo ontvangt elk bedrijf rapporten met de gegevens van de controlerondes en worden onregelmatigheden en alarmen via e-mail. Doet zich een ernstig incident voor? Dan neemt Securitas onmiddellijk contact met u op om de situatie te bespreken.

Geïnteresseerd in bewaking gelieve dan deze invulstrook in te vullen.

03

04

- Name, Title
“Testimonials work great. Showing your reviews in quotes has a powerful effect on customers and makes them more likely to trust you.”  
Partners
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Terbekehofdreef 55
2610 Wilrijk Antwerpen

0475 240369

© 2016  HIW