Onze twee kernactiviteiten

Company Profile

Wegen op het beleid en bouwen aan een ijzersterk netwerk.

 

We wegen op het beleid

Het probleem van veel kleine en middelgrote ondernemers?

We willen wel groeien, maar we hebben dikwijls niet genoeg invloed om dat waar te maken. Bovendien dreigen we een nummer te blijven in de lange rij regionale ondernemers.

Onze meerwaarde: we bundelen de krachten van de kleine en middelgrote ondernemers in Wilrijk. En we spreken samen, met één luide stem. Een stem die wél gehoord wordt door de lokale en regionale overheden. Dit doen we in nauwe samenwerking met Kobra (Koepel Bedrijvenkringen Antwerpen) en Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

 

Resultaat: we kunnen als kleine en middelgrote Wilrijkse ondernemers heel wat relevante veranderingen op gang brengen die het onze bedrijven makkelijker maken om te groeien.

 

We bouwen aan een ijzersterk netwerk

 

U weet het beter dan wie ook: als ondernemer is een sterk partnernetwerk onontbeerlijk. Want u hebt geregeld betrouwbare leveranciers nodig en bent voortdurend op zoek naar nieuwe klanten. Een informeel netwerk van gelijkgestemde ondernemers is dan essentieel.

Onze meerwaarde: we organiseren geregeld informele en formele activiteiten voor Wilrijkse ondernemers. We bezoeken bedrijven, organiseren lunchgesprekken rond relevante thema’s, nodige sprekers uit, houden recepties …

 

Resultaat: terwijl u kennis opdoet en uw stem als ondernemer laat horen, bouwt u voortdurend aan uw netwerk.

Partners
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Terbekehofdreef 55
2610 Wilrijk Antwerpen

0475 240369

© 2016  HIW